Източник Фокус, снимка Булфото, архивMинистърът на туризма Николина Ангелкова връчи по време

...
Източник Фокус, снимка Булфото, архивMинистърът на туризма Николина Ангелкова връчи по време
Коментари Харесай

Кубрат Пулев с почетен плакет заради принос в популяризирането на българския туризъм

Източник " Фокус ", фотография Булфото, списък

Mинистърът на туризма Николина Ангелкова връчи по време на Международното туристическо ревю " Културен туризъм "  във Велико Търново почетен плакет на първенеца по бокс Кубрат Пулев за приноса му в популяризирането на българския туризъм. Кубрат Пулев е рекламно лице на акцията " Година на вътрешния туризъм ". Той взе участие в клип, популяризиращ естествени и исторически забележителности в цялата страна.

,,Радвам се да бъда в този хубав град. Идвал съм нееднократно тук и в действителност се вижда, че Велико Търново се трансформира в столица на България. Винаги пристигам с огромно наслаждение, тъй като тук има доста история, която би трябвало да бъде защитавана. Надявам се Министерството на туризма да способства за това. Благодаря на министър Ангелкова за почетния плакет на министерството и на кмета на града Даниел Панов за поканата да участвам на ревюто. Оценявам високо тази премия и се надявам да мога да оказвам помощ на българския туризъм и да разпространявам страната ни в чужбина, с цел да идват повече туристи и да се гордеем с България и нашата история``, съобщи Кубрат Пулев, представен от " Фокус " .

Той получи и подарък от представители на Руската федерация, направен особено за него.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР